De kracht van woorden

De kracht van woorden

20 februari 2013 om 12:54

Tijd voor een inspirerend verhaal. Ik kwam het tegen op creatov.nl. Dat is de blog van Wouter van der Toorn, en ik vond het zo bij Woorden van Waarde passen dat ik deze ook graag met jullie deel. Natuurlijk in overleg met Wouter.
Zei de Prediker het ook niet al eerder?
Woorden hebben macht over leven en dood, wie zijn tong koestert, plukt daarvan de vruchten. Spreuken 18:21
Dit prachtige filmpje laat maar weer eens zien dat communiceren een kostbare aangelegenheid is. Onder het motto
Verander je woorden, verander je wereld.
Die moet ik trouwens goed onthouden want ik vind 'm erg gaaf. Welke woorden ga jij veranderen? Welke woorden zou ik moeten veranderen? Ik hoop dat de video je inspireert om deze tekst vandaag ook maar uit je hoofd te leren. Als je hieronder geen video ziet, klik dan op deze link naar Youtube.

Deel dit