Het effect van gedachten op je talent; interview Paulien Vervoorn [podcast]

Het effect van gedachten op je talent; interview Paulien Vervoorn [podcast]

11 april 2013 om 08:33

logo-Geloofwaardig-Spreken-transparant
Toen ik een aantal jaar geleden dirigent was van het jongerenkoor ‚Get Together’ in Hilversum vertelde een van de zangers (Hanno, die regelmatig in pak-met-stropdas op de repetitie aankwam) dat hij zijn baan bij de bank had opgezegd en voor zichzelf was begonnen. Zijn bedrijf had niets met financiën en hypotheken te maken. Hij begon zijn klusbedrijf. Hanno komt een of twee keer per jaar bij ons voor een groter of kleiner klusje. Hij kan dingen die ik niet kan, of bij lange na niet zo goed kan als hij, ook al zou ik het willen. Hanno heeft andere talenten. Wat Hanno en ik (en jij) gemeen hebben is dat we onze talenten willen inzetten. Dat we impact willen hebben. Iets voor anderen willen betekenen. Wat heeft dat nou met Woorden van Waarde te maken?

Talent en Woorden van Waarde

Het talent van Paulien Vervoorn is dat ze die twee heeft weten te verbinden. Paulien is spreker, schrijver en coach, en onderaan dit artikel vind je al haar gegevens. Ik leerde Paulien kennen toen ik zelf mocht spreken op een conferentie van de stichting Opwekking. Paulien houdt zich bezig met woorden (ze is presentatiecoach, en ook een hele goeie) en talenten (haar boek heet ‚hartelijk getalenteerd’). Paulien legde mij uit dat hoe je denken en woorden van invloed zijn op wat je met je talent kunt bereiken. En hoe mooi is het dat ze dat op de bijbel heeft gebaseerd. Dus hebben we meteen een afspraak gemaakt voor een interview, want ik wilde je graag inspireren met haar verhaal. [powerpress] Als je geen audioplayer ziet hierboven, klik dan hier.

Shownotes

  • De website van Paulien, met een overzicht van al haar activiteiten
  • Het boek van Paulien, ‚Hartelijk getalenteerd’ kun je hier bestellen.

Geloofwaardig spreken cursus met korting

Spreek je wel eens voor een groep en wil je hierin graag getraind worden? Wil je leren hoe je je verhaal opbouwt? Sta je open voor feedback om te weten hoe jouw boodschap overkomt? Wil je in daden én in woorden (van waarde) het goede nieuws dat jou is toevertrouwd doorgeven? Dan is de trainingsdag ‘Geloofwaardig Spreken’ iets voor jou. Paulien vertelt erover in de podcast. Dit seizoen zijn er nog twee kansen: * op zaterdag 20 april in Nieuwegein * en op 25 mei in Dordrecht, speciaal voor vrouwen. Als je aangeeft dat je Geloofwaardig Spreken kent via Woorden van Waarde krijg je ook nog eens 10 euro korting! Meer info of aanmelden? Zie www.geloofwaardigspreken.nl en https://www.facebook.com/GeloofwaardigSpreken Ik hoop dat de podcast je inspireert. Heb je het idee dat je goed zicht heb op je talenten? Of zijn je gedachten over je eigen mogelijkheden gevoed door angst? Laat hieronder je reactie of les die je met anderen wilt delen achter.

Deel dit