Nieuwe mp3 en bladmuziek online (gratis download): Veilig bij U

Nieuwe mp3 en bladmuziek online (gratis download): Veilig bij U

13 mei 2013 om 20:38

Het is weer tijd voor een nieuw lied! Ook deze keer een tekst uit Jesaja. Het is een tekst die mijn vrouw Annemarie al heel lang geleden op het lijstje zette van teksten om op muziek te zetten. Het is een loflied. Een lied dat ons er aan herinnert dat we bij God veilig zijn.
De standvastige is veilig bij U. Vrede is er voor wie op U vertrouwt. Jesaja 26:3 (NBV)
Ik zal op deze tekst in een nieuw blog de komende maand nog wel dieper ingaan. Voor nu: laat de tekst tot je spreken, en onthoud dat Jesaja dit ook uitsprak nadat zijn volk jarenlang in grote problemen hadden verkeerd. Juist op die momenten is het belangrijk deze geloofswaarheid uit te zingen en vertrouwen te houden op God! Hij stelt niet teleur wie op Hem vertrouwt! Hier is alvast een fragment: [soundcloud url="http://api.soundcloud.com/tracks/91938287" params="" width=" 100%" height="166" iframe="true" /] Als je dit bericht mobiel leest of in een email of rss-feed, luister dan via een link naar het fragment.

Hoe werkt het gratis downloaden?

De downloads zijn beschikbaar op de download pagina. Daarvoor moet je wel zijn ingelogd met een gratis basis-account. Heb je vragen over het downloaden, laat dan hieronder een bericht achter. Je krijgt dan snel antwoord!

Speciale dank

Ik hoop dat je het lied mooi vindt. Ik ben in ieder geval heel blij met de samenwerking met een paar te gekke vrienden:
  • Luca Genta (met wie ik ook dit lied schreef en die de basgitaar heeft ingespeeld en het lied heeft 'gemasterd');
  • Arend Jansen (met wie ik regelmatig een avondje gitaarpartijen zit op te nemen die er altijd voor zorgen dat het liedje 'kleur' krijgt);
  • Ruben Bulten (wat een fantastische stem! En altijd bereid even langs te komen om in te zingen).
Ik vond dat ik hen ook maar eens even expliciet moest noemen, zonder andere mensen die meewerken tekort te willen doen. Laat me weten wat je van dit lied vindt door hieronder een reactie achter te laten!

Deel dit