Nieuwe gratis mp3 en bladmuziek online: Zing zijn lof

Nieuwe gratis mp3 en bladmuziek online: Zing zijn lof

21 juni 2013 om 09:49

1-fotoHet was wat stiller op dit blog de afgelopen twee weken. Dat is een beetje tegen m'n principes. Ik streef ernaar om iedere week minstens één en het liefst twee nieuwe posts te plaatsen. Maar dat ging even niet de afgelopen week, door een combinatie van een reis naar Londen voor mijn werk en twee CD opnames waar ik aan heb gewerkt.
aar gelukkig ook deze maand weer gewoon een nieuw lied. En een speciaal welkom aan alle nieuwe abonnees op het blog. Doordat ik op Groot Nieuws Radio 'het koffertje' in ontvangst mocht nemen, kon ik in de uitzending van Café Grande vertellen over Woorden van Waarde. En daardoor sloten weer meer mensen zich aan! Welkom! Ik hoop dat jullie de download pagina gevonden hebben, en anders staat hieronder nog een keer beschreven hoe je mp3's kunt downloaden. Vergeet ook niet het Woorden van Waarde Manifest te lezen! Daarin lees je waarom ik met Woorden van Waarde bezig ben. Maar nu het nieuwe lied... [soundcloud url="http://api.soundcloud.com/tracks/97797489" params="" width=" 100%" height="166" iframe="true" /] Als je dit bericht mobiel leest of in een email of rss-feed, luister dan via een link naar het fragment. En natuurlijk is dit lied ook weer gratis te downloaden!

Hoe werkt het gratis downloaden?

De downloads zijn beschikbaar op de download pagina. Daarvoor moet je wel zijn ingelogd met een gratis basis-account. Heb je vragen over het downloaden, laat dan hieronder een bericht achter. Je krijgt dan snel antwoord!  

Deel dit