Nieuw lied: 'De weg van God' (gratis mp3 en akkoorden)

Nieuw lied: 'De weg van God' (gratis mp3 en akkoorden)

28 september 2013 om 12:47

dark forest

Creative Commons License paul bica via Compfight

Ik zal heel eerlijk zijn: ik vond en vind het heel moeilijk om te kiezen. Of het nu de keuze voor een broodje in een restaurant is, of de keuze voor een richting in mijn studie of loopbaan. Ik heb met allebei moeite (gehad). Ten diepste komt dat denk ik omdat ik geen kans wil missen. Volgens mijn Strengthsfinder ben ik iemand die altijd het maximale uit iedere situatie wil halen. Leuk natuurlijk, maar ook een beetje frustrerend soms. Vooral op kruispunten zoek ik welke weg ik het beste kan gaan. In deze zoektocht houd ik mij vast aan de bijbeltekst die mij inspireerde tot het Woorden van Waarde lied van deze maand: [soundcloud url="http://api.soundcloud.com/tracks/112887888" params="" width=" 100%" height="166" iframe="true" /]   De tekst uit de bridge spreekt mij in het bijzonder aan:
Want Hij heeft ons gemaakt tot wat wij nu zijn: in Christus Jezus geschapen om de weg te gaan van de goede daden die God heeft voorbereid (Ef. 2:10, NBV).
Ik heb het nodig om af en toe mijn eigen keuzes te kunnen relativeren en plaatsen in een groter geheel. Natuurlijk moet ik keuzes maken, maar misschien mag ik wel wat meer vertrouwen op dat mijn leven geleid wordt. En dat zelfs mijn 'output' - dat wat ik voor anderen kan betekenen - wat minder van mij afhankelijk is dan ik meestal denk.
Er is jou, mens, gezegd wat goed is. Je weet wat de HEER van je wil. Niets anders dan recht te doen en trouw te betrachten. En nederig de weg te gaan van je God. (Micha 6:8)
Ik hoop dat deze tekst je inspireert om De weg van God te bewandelen en bij al die keuzes te denken: HEER, ik vertrouw mijn besluit aan U toe, zodat U het kunt leiden om die dingen te doen die U voor mij hebt voorbereid. Geniet van het lied. Je kunt het in z'n geheel op de downloadpagina vinden. Daar vind je ook de tekst met akkoorden. Heb je nog geen account, maak die dan gratis aan. Vind jij het moeilijk om te kiezen? En de juiste weg te vinden voor je leven?

Deel dit