Een nieuwe layout

Een nieuwe layout

22 april 2014 om 09:11

[caption id="attachment_1369" align="aligncenter" width="400"](c) 2013 Marcel Koning (c) 2013 Marcel Koning[/caption]
Het is de laatste tijd te stil geweest op de woorden van waarde site. Geen nieuwe liedjes, weinig blogs. Behalve die van stille zaterdag dan. Nog bedankt voor jullie reacties! Op dit moment ben ik de site aan het updaten met een iets modernere lay out. Ook ben ik weer nieuwe liedjes aan het schrijven en bezig met het voorbereiden van een nieuwe CD. Voeg daar aan toe dat er ook nog een leven is naast Woorden van Waarde waarin allerlei interessante dingen gebeuren, en dan heb je de optelsom waarom ik ervoor heb gekozen even niets op deze site te doen. Ben je nieuw op de site, dan kun je je nog gewoon aanmelden, en de downloadpagina bezoeken om allerlei liedjes, akkoorden en het manifest te downloaden. Tot snel! Marcel

Deel dit