Woorden van Waarde in de kerk of gemeente

Woorden van Waarde in de kerk of gemeente

8 juni 2014 om 11:18

shutterstock_115344961Muziek is een belangrijk onderdeel in onze kerkdiensten of samenkomsten.
Net als de bijbel. Vandaar dat Woorden van Waarde ook erg geschikt is als thema voor een kerkdienst of samenkomst als gemeente. Ik heb jarenlange ervaring als kerkpianist en aanbiddingsleider en spreker in diverse kerken en gemeentes. We kunnen op diverse manieren invulling geven aan een dienst met medewerking van Woorden van Waarde. Standaard komen minimaal met met 3-4 zangers voor 5 à 6 Woorden van Waarde liederen, begeleid door een piano en een begeleidingstrack. Dat kan worden uitgebreid met:
  • Meer professionele musici, zodat een hele band kan worden gevormd.
  • Een eigen geluidsinstallatie, indien de gemeente niet voldoende materiaal heeft.
  • Het begeleiden van de gehele dienst, met liederen die in overleg worden uitgekozen, ook buiten het Woorden van Waarde repertoire.
  • Een overdenking over het thema 'Woorden van Waarde'.
De prijs varieert van € 300,- tot € 800,- euro afhankelijk van de vraag van de gemeente. Iedere bijdrage van Woorden van Waarde is maatwerk, zodat het maximaal aansluit bij de gemeente. Neem daarom via onderstaand formulier contact met ons op, zodat we samen een waardevolle dienst kunnen voorbereiden. [contact-form subject='[Kerkdienst'][contact-field label='Naam' type='name' required='1'/][contact-field label='E-mail' type='email' required='1'/][contact-field label='Kerk' type='text' required='1'/][contact-field label='Verzoek' type='textarea' required='1'/][/contact-form]

Deel dit