Lied van de week

Lied van de week

11 oktober 2014 om 21:01

[caption id="attachment_1587" align="aligncenter" width="634"]Click op de afdeling om deze in volledig formaat te bekijken. Click op de afdeling om deze in volledig formaat te bekijken. Je kunt hem dan downloaden als wallpaper.[/caption]
Vanaf deze maandag zet ik iedere week een nieuw lied centraal op de website. Dit lied staat ook centraal in het programma Blessings op Groot Nieuws Radio. Tussen 9.00 en 10.00 uur hoor je daar het lied, en een interview met mij over dit lied. Maar we doen meer: op de site van Groot Nieuws Radio kun je het lied beluisteren, hier kun je het downloaden en op beide pagina's kun je ook een overdenking over dit lied beluisteren. Hier komt de eerste: [soundcloud]https://soundcloud.com/marcel-koning/overdenking-uw-huis[/soundcloud]

Deel dit