Deze week: Micha 6:8 op muziek

Deze week: Micha 6:8 op muziek

20 oktober 2014 om 03:59

[caption id="attachment_1713" align="aligncenter" width="537"]tip: klik op de afbeelding en sla hem daarna op (rechtermuisknop) als bureaublad. tip: klik op de afbeelding en sla hem daarna op (rechtermuisknop) als bureaublad.[/caption]
Deze week staat weer een nieuwe tekst centraal. Het lied 'De weg van God' is één van de liederen op de nieuwe Woorden van Waarde deel 2 CD. Je kunt deze hier nog steeds bestellen en gebruik maken van de intekenactie die tot 1 november duurt. Ga naar de site van Groot Nieuws Radio om de overdenking bij het lied te luisteren...

Gratis downloaden

Wil je het lied gratis downloaden, inclusief de bladmuziek. Ga dan naar de downloadpagina als je een inlognaam en wachtwoord hebt voor deze site, of maak hem hier aan.

Deel dit