Lied van de week 'Veilig bij U'

Lied van de week 'Veilig bij U'

27 oktober 2014 om 06:54

Wallpaper_WoordenvanWaaarde_Jesaja26
Deze week staat er weer een nieuw lied centraal. Het lied 'Veilig bij U'. Dat betekent dat je deze week eigenlijk weer een aantal mogelijkheden hebt om een nieuwe bijbeltekst uit je hoofd te leren met een aantal handige hulpmiddelen:
  • Je kunt het lied en de bladmuziek downloaden. Als je nog geen account hebt, maak die dan gemakkelijk en gratis hier aan.
  • Je kunt de bovenstaande afbeelding als bureaublad op je computer zetten. Downloaden is simpel: klik hier en dan op de afbeelding gaan staan en met je rechtermuisknop klikken en de optie 'afbeelding opslaan' kiezen.
  • Je kunt de overdenking die hoort bij dit lied beluisteren online.
Natuurlijk staat dit lied ook weer centraal in het programma Blessings op Groot Nieuws Radio van Tim Hendriks. Laat op zijn facebook pagina rustig een reactie achter. Ik hoop dat deze tekst en dit lied je weer bemoedigen. Een fijne week!

Deel dit