[Podcast] #010 Lied van de week: Zuiver Hart

[Podcast] #010 Lied van de week: Zuiver Hart

3 november 2014 om 06:46

Wallpaper_WoordenvanWaarde_Psalm51
Als je net als ik rond de 40 bent, en je komt al wat jaren in de kerk dan ken je ongetwijfeld het lied 'Create in me a clean heart'. Keith Green schreef deze melodie, maar de tekst is geschreven door David. De tekst komt uit Psalm 51, één van de meest diepe psalmteksten als je kijkt naar de context. Ik heb een aantal passages uit de Nederlandse tekst van deze psalm op muziek gezet. Dat is het lied van deze week. Een paar gedachten erover kun je hier beluisteren: [powerpress]
  • Je kunt het lied (mp3) en de bladmuziek downloaden. Als je nog geen account hebt, maak die dan gemakkelijk en gratis hier aan.
  • Je kunt de bovenstaande afbeelding als bureaublad op je computer zetten. Downloaden is simpel: klik hier en dan op de afbeelding gaan staan en met je rechtermuisknop klikken en de optie ‘afbeelding opslaan’ kiezen.
Natuurlijk staat dit lied ook weer centraal in het programma Blessings op Groot Nieuws Radio van Tim Hendriks.

Deel dit