[Podcast] #014 Woorden voor als het tegenzit

[Podcast] #014 Woorden voor als het tegenzit

1 december 2014 om 06:53

Wallpaper_WoordenvanWaarde_Psalm143
Deze week staat het lied 'Hoor mijn gebed' centraal. De tekst uit dit lied komt uit Psalm 143. Een psalm voor als het tegenzit in je leven. Geschreven door David. Een groots koning, maar ook iemand bij wie het leven soms tegenzat. Je kunt het lied deze week gratis downloaden (als je hier even een account aanmaakt) en hieronder een paar gedachten bij de tekst beluisteren. De psalm inspireert ons nooit op te geven en vertrouwen te blijven houden op God, ook als het soms tegenzit. [powerpress] Doe je mee om deze week deze tekst uit je hoofd te leren? Het lied is iedere dag te horen in het programma 'Blessings' op Groot Nieuws Radio.

Deel dit