Waarom zouden we geloven? [Podcast]

Waarom zouden we geloven? [Podcast]

4 januari 2015 om 21:19

Wallpaper_WoordenvanWaarde_Psalm73
Dit is mijn eerste bericht in 2015. Ik wens je een gezegend en gezond 2015 toe! En vanuit Woorden van Waarde hoop ik dat de bijbel je dit jaar ook mag inspireren om te groeien in je geloof. Als eerste lied van 2015 wilde ik een lied centraal zetten dat je misschien kent van Sela. Ik heb het geschreven met Adrian Roest, pianist van Sela, en Sela heeft het inderdaad uitgebracht op hun CD 'Ik zal er zijn'. Maar nu dan de Woorden van Waarde versie. Je kunt het gratis downloaden, inclusief de wallpaper voor op de computer en de bladmuziek. Je moet wel even een gratis account aanmaken om bij de bestanden te kunnen. Ik houd je dan ook op de hoogte van nieuwe downloads. Je kunt je altijd afmelden voor deze emailberichten, en dan mag je nog steeds gratis downloaden. De tekst van het lied 'Altijd bij U' komt uit Psalm 73. Het is één van mijn lievelingspsalmen. Geen makkelijke psalm, waar wel eentje met levenslessen voor ons allemaal voor als je je soms afvraagt: Waarom zou ik eigenlijk geloven? Mijn gedachten hierover heb ik in een korte overdenking van 3 minuten samengevat. [powerpress] Wil je reageren op deze overdenking of het lied? Laat dan hieronder een reactie achter.

Deel dit