3 Waardevolle Radiotips voor het weekend

3 Waardevolle Radiotips voor het weekend

15 februari 2013 om 14:56

Facebook wvw
Als ik terugkijk op deze week ben ik heel erg dankbaar. Bedankt voor al jullie reacties op de downloads. Wat ontzettend mooi om samen op zoek te zijn naar een geloof dat geworteld is in Gods Woord en positieve impact heeft. Ik ben er extra enthousiast door om door te gaan met het schrijven van liederen en het werken aan andere inspirerende vormen om ons geloof meer impact te geven door ons hart en hoofd te vullen met waarheden uit de bijbel. De site is nog niet 'af'. Heb je tips? Laat ze dan onderaan de pagina bij de 'reacties' achter. Ondertussen heb ik wel twee nieuwtjes:
  1. De Facebook pagina van Woorden van Waarde is gestart. En ja, een 'like' = leuk :-)
  2. Woorden van Waarde zit ook op Twitter!
De rest van deze blog is een gastblog van Peter Grasmeijer. Hij is een goede vriend en eindredacteur van EO Radio 5. De EO maakt op radio 5 heel veel programma's die net als Woorden van Waarde zijn bedoeld om je geloof te laten groeien.
Het doet me wat, de verhalen van medechristenen die vertellen over hun relatie met God.
Natuurlijk ken ik de bijbel tekst 'Uw Woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad'. Maar het helpt me dit beter te begrijpen als ik concrete verhalen hoor van mensen die dat 'licht' op hun pad hebben ervaren. Wim Pols is zo'n iemand. En dit weekend vertelt hij in één van onze programma's over zijn imposante carrière als singer/songwriter. Een carrière waarbij het soms ook persoonlijk tegenzat. Maar hij bleef zingen. En dat inspireert me. Mijn drie tips voor je om dit weekend (of daarna via internet of je mobiel) inspiratie op te doen via EO radio 5:
  1. Luister naar Wim Pols in Praise op Zaterdag tussen 7.00 en 9.00;
  2. In Leef je Geloof (zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur) zie ik uit naar het gesprek met acteur Job van Gorkum;
  3. De meditatie 'Niets te klagen' (naar aanleiding van Klaagliederen 3) van Ds. Buursema  in Laat ons de Rustdag Wijden zaterdag tussen 21-22.  
Ik vind het geweldig dat je tegenwoordig op elk moment van de dag radio programma's kan terugluisteren via internet. Uitgesteld luisteren noemen ze dat. Daarmee kan je ook heel gericht kiezen voor wat je interesseert en het combineren met andere bezigheden of als alternatief voor je stille tijd. Op deze manier beluister ik ook de inspirerende programma's die het Radio5 team van de EO maakt! Veel luisterplezier. Morgen of op een ander moment via www.eo.nl/radio5. En laat me ook weten wat je van de programma's vindt. Op de site van de EO of hieronder!

Deel dit