Tweede gratis mp3 en bladmuziek online

Tweede gratis mp3 en bladmuziek online

3 maart 2013 om 12:40

Pin Jes. 30Het is tijd voor de tweede gratis mp3. En natuurlijk heb ik ook de bladmuziek online gezet.
Je vindt ze op de download pagina, als je bent ingelogd natuurlijk. Heb je nog geen account, maak er dan simpel (en gratis) eentje aan. Dan kun je dit lied, maar ook die van vorige maand (en van de komende maanden) downloaden. Komende week zal ik┬ánog meer berichten posten met 'the making of' van dit lied en een achtergrondverhaal. Hier alvast even een fragment. Als je geen Soundcloud speler ziet hieronder omdat je dit bericht in een RSS feed leest, klik dan hier. [soundcloud url="http://api.soundcloud.com/tracks/81581615" params="" width=" 100%" height="166" iframe="true" /]   Nou, op naar de downloadpagina en veel plezier met dit lied! Ik wil natuurlijk heel graag weten wat jullie er van vinden, dus als je de moeite wilt nemen om een reactie achter te laten, graag. Dat helpt mij weer bij het maken van nieuwe liederen en blogs!

Deel dit