Verheugd over jou (nieuwe mp3 en bladmuziek online)

Verheugd over jou (nieuwe mp3 en bladmuziek online)

6 april 2013 om 11:00

Sefanja 3:17 Woorden van Waarde
Het is weer het begin van een nieuwe maand. En dus ook weer tijd voor een nieuw lied. Dit keer een lied uit een wat minder bekend bijbelboek: Sefanja. Als je het nou hebt over 'positieve woorden' en je gedachten vullen met positieve gedachten, dan lijkt mij deze belofte uit Gods woord voor ons een belangrijke om onszelf af en toe voor te houden. De afgelopen week ben ik weer oom geworden. Gisteren heb ik ons lieve kleine neefje bezocht. Prachtig! En ik kon niet helpen hierbij te moeten denken aan deze tekst. In zijn kwetsbaarheid realiseer je dat hij een Held nodig heeft. En tegelijkertijd is het prachtig om te weten dat ook zo klein en kwetsbaar als hij nog is, hij gekend en geliefd is door God. Voor nu: het nieuwe lied: Verheugd over jou. Luister naar een fragment (het is maar een minuutje en download het complete lied en de bladmuziek hier. [soundcloud url="http://api.soundcloud.com/tracks/85940335" params="" width=" 100%" height="166" iframe="true" /] Als je dit bericht in een RSS reader of email nieuwsbrief leest, luister dan via de Woorden van Waarde site. De downloads zijn toegankelijk als je een account hebt aangemaakt. Schrijf je daarvoor hier in!. Het account is helemaal gratis. Als je je inschrijft voor een account, heb je toegang tot alle liederen van de afgelopen maanden, en ontvang je bericht wanneer ik nieuwe blogberichten schrijf  over woorden van waarde (je kunt je hier ook weer makkelijk voor afmelden). Je gegevens worden nooit aan derden afgestaan. Veel plezier en laat hieronder gerust je reactie achter! Ik ben benieuwd wat je van het lied vindt!

Deel dit