[Download] Moge de Heer u zegenen bladmuziek en mp3

[Download] Moge de Heer u zegenen bladmuziek en mp3

26 juli 2013 om 10:05

Pin Num6Ik moet toegeven dat ik oorspronkelijk voor deze maand een ander lied gepland had. Maar ja, soms loopt het praktisch even wat anders. Maar omdat ik toch deze maand een nieuwe download online wilde zetten, heb ik een lied gekozen dat weliswaar wel eerder is gepubliceerd, maar nog nooit op een Woorden van Waarde CD. Nieuwsgierig? Een fragment
[soundcloud url="http://api.soundcloud.com/tracks/102589326" params="" width=" 100%" height="166" iframe="true" /] Je kunt het lied kennen van twee albums:
  • Een verzamelalbum dat Compassion een aantal jaar geleden uitbracht ter ondersteuning van de opbouw van Haïti, nadat dit land in 2010 door een verschrikkelijke aardbeving werd getroffen.
  • De CD 'Dicht bij U' van Remco Hakkert, met wie ik het lied schreef.
De uitvoering die je op de downloadpagina kunt vinden, is een combinatie van Remco Hakkert en het koor Forever Worship. De bijbehorende pdf met bladmuziek is het hele koorarrangement. (sopraan de bovenste noot, alt de middelste, mannen de onderste). Omdat het lied op zich al even bestaat kan ik zeggen hoe heerlijk het is om deze tekst uit je hoofd te kennen. Ook als je geen dominee bent. Ik heb al op heel wat momenten deze priesterzegen uitgesproken over mijn gezin, over groepen waarmee ik werkte, en ook in diensten waarin ik sprak. Dat ik hem uit mijn hoofd kende dank ik volledig aan dit lied. Maar het effect was nog mooier: het maakte mij veel bewuster tijdens het uitspreken. Veel luisterplezier, en als je nog geen account hebt, maak die dan hier aan, dan kun je deze en andere liederen en bladmuziek gratis downloaden! O ja, en nog een nabrander over Forever Worship: op dit moment ben ik de laatste hand aan het leggen aan een nieuwe CD van Forever Worship. Van harte bij je aanbevolen. Op de site van Forever Worship vind je een fragment (er volgen er nog meer), maar ook een formulier waarmee je gratis de titeltrack kunt downloaden. En omdat ik denk dat jullie gratis mp3's geen verkeerd idee vinden, meld ik het maar even.

Deel dit