Woorden van Waarde live op Opwekking 2014

Woorden van Waarde live op Opwekking 2014

27 mei 2014 om 05:37

Pinksterconferentie_2014_-_6_t_m_9_juniAls je Woorden van Waarde live wilt meemaken, kom dan op zondag 8 juni om 22.00 uur naar het Compassioncafé op Opwekking. We gaan de meeste liederen zoals ik die op deze site heb gepubliceerd voor het eerst live uitvoeren. Ik hoop dat je daar bij kunt zijn natuurlijk. Compassion organiseert in een van de tenten op het terrein van de conferentie een programma gedurende de hele conferentie. Daar zullen verschillende artiesten (waaronder op vrijdag mijn vrienden van Sir5) optreden. Het is onze beurt op zondag na de dienst in de grote tent om de dag af te sluiten in het Compassioncafé met Woorden van Waarde.

Compassion en Woorden van Waarde

De samenwerking met Compassion ligt me aan het hart. Ik ben al jaren ambassadeur van Compassion omdat ik geloof dat wij niet passief kunnen blijven richting mensen in armoede, vanuit ons rijke westen. Ik geloof dat de steun zoals Compassion die biedt werkt. Heel erg lokaal georganiseerd, waarbij mensen uit de landen zelf worden ingeschakeld, en de lokale kerk ook een rol heeft in de projecten. Maar nog interessanter: het jaarthema van Compassion is 'verander het verhaal'. En het thema in het Compassioncafé op opwekking is 'De kracht van woorden'. Veel meer nog dan alleen het overmaken van geld, gaat het bij Compassion om het veranderen van het verhaal van een leven in armoede. En ik geloof dat de combinatie van onze woorden via het corresponderen met de kinderen en Gods Woord via de lokale kerk écht een sterke combinatie is. Binnenkort vertel ik je graag meer over hoe we deze gezamenlijke missie om levens te veranderen met woorden verder vorm willen geven. Komend jaar wil ik in samenwerking met Compassion graag ook jouw gemeente bezoeken om woorden van waarde te laten klinken, maar ook je uit te dagen met jouw woorden en daden het leven van kinderen te veranderen ten goede. Als je nu al meer informatie hierover wilt, laat dan hieronder een reactie achter, dan neem ik contact met je op!

Deel dit