Nederig de weg gaan van God [Podcast]

Nederig de weg gaan van God [Podcast]

25 oktober 2014 om 11:13

[caption id="attachment_1833" align="aligncenter" width="537"](c) www.stockmonkeys.com. (c) www.stockmonkeys.com.[/caption]
Deze week staat het lied centraal waarin de tekst uit Micha 6:8 op muziek is gezet. Deze tekst wordt veel gebruikt op de Micha zondag (en die was afgelopen zondag), een zondag waarin de kerk stilstaat bij het doen van recht, het inzetten voor een rechtvaardiger wereld. Toch staat er meer in die tekst, en die gedachten vind je in deze korte overdenking: [powerpress] Wil je het hele lied horen? Hieronder kun je het beluisteren. En als je een account hebt, kun je het nog tot en met 26 oktober downloaden... [soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/172524520" params="auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=false" width="100%" height="200" iframe="true" /]

Deel dit