We hebben allemaal vrienden nodig (en zijn ook allemaal wel eens verlamd)

We hebben allemaal vrienden nodig (en zijn ook allemaal wel eens verlamd)

10 maart 2015 om 06:33

Samen_voor_Groot_Nieuws_Radio_-_Groot_Nieuws_RadioZoals je misschien weet verzorg ik op maandag twee overdenkingen voor het programma 'De nieuwe morgen' op Groot Nieuws Radio. Ik weet niet of je ooit naar die zender hebt geluisterd, maar als je van gospelmuziek (worship, geef het een naam...) houdt, is het op dit moment in Nederland het beste om de ontwikkelingen te volgen en goede muziek te luisteren.
Groot Nieuws Radio heeft het zwaar. En daarom help ik hen graag een handje. Ik heb in mijn overdenkingen voor deze week verteld hoe we in de bijbel lezen dat mensen die het moeilijk hebben vrienden nodig hebben. Je kunt die overdenking hier beluisteren: [powerpress] Nu lijkt het mij leuk om met elkaar Groot Nieuws Radio te helpen. En dat kan! Aanstaande woensdag (11 maart) tussen 19 en 20 uur ben ik bij het programma 'Wens' van Tim Hendriks. In dit programma staat een muzikale groet, bemoediging, felicitatie voor de ander of een mooi lied voor uzelf centraal.

Stuur je (muzikale) wens in!

Heb jij een muzikale wens voor iemand? Mail me die dan zo snel mogelijk. Dat kan naar wens"at"woordenvanwaarde.nl. We spelen dan - als het voor ons een bekend lied is - die wens live op de radio. En om het ook nog heel erg Woorden van Waarde te maken: geeft er ook een bijbeltekst bij in jouw wens voor iemand anders. Doe je mee? Je kunt natuurlijk ook gewoon meteen vriend worden van Groot Nieuws Radio

Deel dit